Amy

Tjena!

Nu har Amy blivit kastrerad och det gick bra, Nu är det bara att låta henne vara så att hon läker ihopp... Det värsta är att hon verkar vägra att äta! Så jag får ge henne ersättning. Det tycker hon om :) Hon dricker som hon ska iallafall och det är ju bra :)

Jag red i onsdags :) Jag hade Lasso. Han´var stooooor!!! Vi hoppade och det gick faktiskt bra! :D Jag och en till var dóm ända som var felfria hela banan. Vi var 8 stycken som red.

Idag är det finspångsmarknad. Jag har redan köpt en drake till pappa och han blev glad :) Jag har tänkt att köpa en blomma till mamma. :)

Bye bye <3


Tillbaka :O XD

Jahopp, tänkte börja blogga igen då :) får se hur det går :)
Jag har börjat på ridskola (det var ett tag sen) jag rider på onsdagar i grupp 2 II, vilket som är väldigt kul :) jag är inte med farmor till stallet längre, jag är skötare uppe på Ridskolan istället, där uppe lär jag mig mer än jag gjorde hos farmor, jag har även fått två kaniner :) Amy och Molly, Molly var väldigt bråkig så henne sålde jag till en person som är jätte snäll :) den 1 Maj hämtade jag en ny kanin, hon heter Izabella men jag kallar henne Bella, Amy och Bella går inte alls ihop, Amy är helt besatt av att attackera Bella. Och jag har dom ju såklart åtskilda men Amy har kommit på hur man öppnar buren så nu har jag en massa karbinhakar runt öppningen... Får hon upp dom har hon tummar och då är det läskigt.
Imorgon ska jag upp till mina bebisar och se hur dom mår, och om vädret tillåter ska jag ta ut dem :)
Zingo (pappas katt) har börjat sova hos mig ända sen jag skaffade fisk... Så ibland vaknar jag med en hårig katt i ansiktet, men jag tycker bara det är mysigt med en katt att sova med :)
Allan (pappas häst) har skadat ryggen :/ han gjorde en vurpa i vintras och det märks nu. Så pappa ska in till Göteborg och Rönka Allans rygg, är det väldigt dåligt måste han åka till Malmö och då ska dom typ massera hans rygg...
Och den 22 Maj ska jag kastrera Amy, hoppas att hon blir lugnare :)

RSS 2.0